Laatste nieuws (via AD.nl)

In de extra beveiligde rechtszaal van de rechtbank op Schiphol verschijnt de 32-jarige Malek F. vandaag voor een eerste inleidende zitting. Hij wordt ervan verdacht dat hij op 5 mei op het Johanna Westerdijkplein in Den Haag op willekeurige mensen heeft ingestoken, met drie gewonden als gevolg.
Posted: July 23, 2018, 8:52 am
Huizenkopers krijgen bij een kwart van de geldverstrekkers ‘nee’ te horen als ze extra geld willen bijlenen om hun nieuwe woning energiezuiniger te maken. Dit stelt Vereniging Eigen Huis na onderzoek onder 31 geldverstrekkers.
Posted: July 23, 2018, 8:30 am
De politie mag een in Nederland begonnen achtervolging binnenkort altijd voortzetten in België en Luxemburg. Het wordt ook makkelijker voor agenten om over de grens een zaak te onderzoeken of een verdachte te verhoren, wel altijd in aanwezigheid van een rechercheur van het 'gastland'.
Posted: July 23, 2018, 8:30 am
Twee weken na je huwelijk je trouwring al kwijt zijn en niet eens weten waar en hoe. Het overkwam Benny Dek-Hölzken (34) uit Amsterdam dit weekend. Hij verkeerde in de veronderstelling dat de ring ergens van zijn vingers was gegleden maar het kleinood bleek te zijn buitgemaakt door een gewiekste zakkenroller.
Posted: July 23, 2018, 8:00 am
Door de komst van aanhoudend warm weer is maandag het Nationaal Hitteplan geactiveerd. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) roept mensen op om extra goed te zorgen voor kwetsbare mensen, zoals ouderen, chronisch zieken, mensen met overgewicht en mensen in verzorgingshuizen.
Posted: July 23, 2018, 7:58 am

Bron: http://www.ad.nl/nederland/rss.xml